ÅPNINGSDAG I HEGDEHAUGSVEIEN

ÅPNINGSDAG I HEGDEHAUGSVEIEN

Endelig – fredag 1. september kl.12.00 kunne vi smelle opp dørene til den nye butikken i Hegdehaugsveien – og responsen så langt har vært rørende positiv.

De som har fulgt oss gjennom sommeren vet at vi har stått på for å lage en ny og bedre Revir-sjappe. Med den samme sjarmen som før, men bedre plass og bedre utvalg. Er vi fornøyde? Ja, det må vi si. Ikke alle de nye varene rakk frem i tide, men det betyr bare at dere har mer å glede dere til fremover. 


Et par nyansatte (Philip og Vegar) klare for åpen butikk i Hegdehaugsveien, Steinar på opplæring + to gamle travere (Simen og Bodil).

STEINAR TOK JOBBEN
Dagen ble feiret med utdeling av goodiebags, en hel del nybakte doughnuts fra anerkjente Talormade, visesang fra Jonas Strandbakken og vår egen Revir-entusiast Steinar Sagen i kassa. Steinar har vært en venn av Revir i flere år og ønsket å bidra på åpningsdagen. Han fikk tilbud om å stå i kassa – det oppdraget tok han på strak arm. Nå vet vi hvem vi skal ringe til hvis det brenner på dass i julerushet. 

Revirvenn, Jonas Strandbakken, spilte viser i salongen.

NYE OG GAMLE KUNDER

Gode gamle Revir-kunder kom innom med blomster – det varmer våre hjerter. Det var jaggu stas å se at så mange kunder fra Storgata tok turen til Hegdehaugsveien for å hilse på. Takk til alle som har vært innom oss de siste dagene – vi gleder oss til å se mer av dere!

Revirvenn Ingerid, kjent fra vårt eget nettmagasin om Pilegrimsleden, var innom med blomster.

Våre nye naboer, Bryggeriutsalget i Homansbyen, kom innom med velkomstpresang <3

HVA SKJER NÅ?
Jo, nå er det endelig vanlig butikkdrift, dog med litt nye åpningstider (11-19 på hverdager), og vi gjør oss klare til bilfrie markedsdager førstkommende lørdag (9. september). Kom innom oss hvis du vil ha gode tilbud og gratis pannekaker på lørdag! Og som nevnt – det kommer mere snasne varer de neste ukene og månedene, så følg med. 

 Nå er det business as usual – kom innom, da vel!


Også i SISTE FRA MAGASINET

Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer
Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer