Ull for norske forhold - året rundt!

I et land med dramatisk natur og raske værskifter er kun det beste godt nok. Ull har i tusenvis av år beskyttet sauene mot storm og snø. Ull, som funksjonell råvare, er den beste fiberen til å holde oss varme.

Revir er stolte av å presentere ullplagg fra norske Bråtens. 

På Revir elsker vi ulltøy! Ull har så mange fantastiske egenskaper at det nesten blir for mye av det gode - men det er det altså ikke!

I jakten på en kvalitetsleverandør med erfaring, høye krav til kvalitet og bærekraftig produksjonsmetode har ledet oss til Norske Bråtens fabrikker. Vi har hatt et langt samarbeid med Bråtens allerede og er utrolig glade for nå å kunne tilby enda mer av deres fantastiske sortiment på Revir. 

Vi er ikke alene om å være glade i kombinasjonen av tidløst design, bunnsolide kvalitet og gjennomarbeidede løsninger, Bråtens er nemlig også leverandør til Forsvaret og har røtter tilbake til 1955.

Ingen juksing, ingen snarveier, kun 100% prima ull, dyrevelferd, miljøvennlig vasking og innfarging og grundig kvalitetskontroll. Kort sagt; 100% flotte produkter!



Også i SISTE FRA MAGASINET

Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer
Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer